Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcopolo fuerte san francisco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Handal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt León de bal. González Blanco rent richting de bal. González Blanco draait met de bal, schiet en ... de Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcopolo - fuerte san francisco 1:0

22e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... Perales bokst de bal weg.

38e minuut.
Roosevelt Moreira geeft een hoge lob. Morán kopt de bal weg. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcopolo 45%, fuerte san francisco 55%.
marcopolo - fuerte san francisco 1:0

64e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcopolo - fuerte san francisco 1:1

77e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft de bal voor. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Perales speelt de bal door. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco rent richting de bal. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcopolo - fuerte san francisco 2:1

81e minuut.
Soto met de inworp. Cabral is nu in balbezit. González Blanco rent richting de bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez passt de bal in één keer door. Soler rent richting de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcopolo 53%, fuerte san francisco 47%.
marcopolo - fuerte san francisco 2:1