Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celestes Heroes marcopolo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lemus speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erazo controleert de bal met de borst. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - marcopolo 0:1

8e minuut.
Granados speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Perales onderschept slim de pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales onderschept slim de pass. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos met een sublieme pass. González Blanco rent richting de bal. González Blanco schiet op doel. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - marcopolo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestes Heroes 56%, marcopolo 44%.
Celestes Heroes - marcopolo 0:2

46e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría rent richting de bal. Villalobos rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Santamaría passt de bal zonder na te denken. Villalobos is nu in balbezit. Cabral begaat een overtreding. Cabral krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Perales trapt de bal weg van het doel. Guerra probeert de bal met de borst te controleren. Guerra passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - marcopolo 0:3

67e minuut.
Roosevelt Moreira speelt de bal door. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - marcopolo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestes Heroes 66%, marcopolo 34%.
Celestes Heroes - marcopolo 0:4