Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cero cero fuerte san francisco
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez met een sublieme pass. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado passt de bal in één keer door. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel. de Mello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Colunga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Carrillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes is nu in balbezit. Dowson Prado onderschept slim de pass. Dowson Prado draait met de bal, schiet en ... de Mello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - fuerte san francisco 1:0

18e minuut.
Tobar passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - fuerte san francisco 2:0

42e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 43%, fuerte san francisco 57%.
cero cero - fuerte san francisco 2:0

60e minuut.
Padilla rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Castaño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales met een snelle inworp. Dowson Prado is nu in balbezit. Dowson Prado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 48%, fuerte san francisco 52%.
cero cero - fuerte san francisco 2:0