Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cero cero los saguaneros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Pele Zapata met een sublieme pass. Arroyo Peña heeft problemen om de bal te vangen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arroyo Peña is nu in balbezit. Dowson Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Dowson Prado passt de bal in één keer door. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Arroyo Peña de bal. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado probeert naar een medespeler te passen. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 40%, los saguaneros 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cero cero - los saguaneros 0:0

56e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Rosales kopt de bal weg. Daar is Pele Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Rosales is nu in balbezit. Rosales speelt de bal door. Dowson Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowson Prado passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado passt de bal met de wreef. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - los saguaneros 1:0

72e minuut.
Klungelig pakt Carrillo de bal. Dowson Prado is nu in balbezit. Arroyo Peña begaat een overtreding. Arroyo Peña krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arroyo Peña geeft een hoge lob. Barraza is nu in balbezit. Barraza met een sublieme pass. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Huezo rent richting de bal. Salamanca rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata passt de bal in één keer door. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 38%, los saguaneros 62%.
cero cero - los saguaneros 1:0