Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la union el salvador Celestes Heroes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. Inworp. Carranza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - Celestes Heroes 0:1

11e minuut.
Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Roosevelt Moreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la union el salvador - Celestes Heroes 1:1

25e minuut.
Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo is nu in balbezit. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - Celestes Heroes 2:1

28e minuut.
Roosevelt Moreira is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Monterrosa zijn tegenspeler op de grond. León wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobar de bal. Carbajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tobar kan niet meer verder spelen. Cabrera komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lemus rent richting de bal. Gaspar rent richting de bal. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Monterrosa passt de bal in één keer door. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roosevelt Moreira. Roosevelt Moreira krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barahona geeft een lange en hoge pass. Fuentes is nu in balbezit. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - Celestes Heroes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la union el salvador 54%, Celestes Heroes 46%.
la union el salvador - Celestes Heroes 3:1

47e minuut.
Monterrosa passt de bal zonder na te denken. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - Celestes Heroes 4:1

63e minuut.
Mariona kan de bal niet met de borst controleren. Mariona speelt de bal door. Monterrosa speelt de bal door. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Monterrosa rent richting de bal. Monterrosa passt de bal met de wreef. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Cisneros probeert de bal met de borst te controleren. Cisneros speelt de bal door. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la union el salvador 32%, Celestes Heroes 68%.
la union el salvador - Celestes Heroes 4:1