Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
derman fuerte san francisco
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Peña trapt de bal weg van het doel. Zepeda kopt de bal weg. Cerritos is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
León geeft de bal voor. Inworp. Zepeda met de inworp. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Saca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Handal met de inworp. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Díaz Arce geeft een lange en hoge pass. Guevara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. de Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
derman - fuerte san francisco 1:0

42e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Macora Castillo is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel. Larín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
derman - fuerte san francisco 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derman 56%, fuerte san francisco 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
derman - fuerte san francisco 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Castaño de bal. Cerritos verovert de bal door een tackle van achteren. Cerritos probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
derman - fuerte san francisco 2:1

51e minuut.
Castaño geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña met een sublieme pass. Díaz Arce probeert de bal aan de voet te houden. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Cerritos speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos draait met de bal, schiet en ... de Mello bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacheco zal de hoekschop nemen. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
derman - fuerte san francisco 3:1

83e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derman 33%, fuerte san francisco 67%.
derman - fuerte san francisco 3:1