Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerte san francisco derman
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Díaz Arce speelt de bal door. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Díaz Arce geeft een lange en hoge pass. Handal rent richting de bal. Handal passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. León probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - derman 0:1

14e minuut.
Cerritos met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Díaz Arce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Mello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - derman 0:2

27e minuut.
Duarte met de inworp. Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - derman 1:2

28e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal met de wreef. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos schiet op doel. de Mello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Cerritos met een sublieme pass. Zepeda speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - derman 1:3

45e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 48%, derman 52%.
fuerte san francisco - derman 1:3

51e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Daar is Cerritos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasito Rodríguez begaat een overtreding. Tomasito Rodríguez krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Arce speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pacheco met een snelle inworp. Díaz Arce heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Arce geeft de bal voor. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 43%, derman 57%.
fuerte san francisco - derman 1:3