Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ganadoressss Holiday Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Perales rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Cisneros met een sublieme pass. Klungelig pakt Herrera de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Manrique kopt de bal weg. Perales heeft problemen om de bal te vangen. Montaner is nu in balbezit. Montaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Rubio met een sublieme pass. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castaño is nu in balbezit. Castaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - Holiday Fc 0:1

43e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel. Domínguez probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manrique neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 56%, Holiday Fc 44%.
ganadoressss - Holiday Fc 0:1

47e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal zonder na te denken. Chávez is nu in balbezit. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Montaner speelt de bal door. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pele Zapata zijn tegenspeler op de grond. Pele Zapata krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Contreras met de inworp. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia speelt de bal door. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Mejia rent richting de bal. Mejia met een sublieme pass. Castaño rent richting de bal. Castaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros met een sublieme pass. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 45%, Holiday Fc 55%.
ganadoressss - Holiday Fc 0:1