Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la familia del bario El Dream Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Huezo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Huezo zijn tegenspeler op de grond. Huezo krijgt een gele kaart. Cruz Campo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cruz Campo kan niet meer verder spelen. Huezo komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Renderos Iraheta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - El Dream Team 0:1

18e minuut.
Tobí onderschept slim de pass. Tobí geeft de bal voor. Tomasito Rodríguez kopt de bal weg. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - El Dream Team 0:2

25e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón Sol met een snelle inworp. Huezo is nu in balbezit. Huezo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 54%, El Dream Team 46%.
la familia del bario - El Dream Team 0:2

49e minuut.
Calderón Sol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo geeft een lange en hoge pass. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano onderschept slim de pass. Matassano met een sublieme pass. Tobí rent richting de bal. Tobí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - El Dream Team 0:3

80e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo speelt de bal door. Tobí rent richting de bal. Tobí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal in één keer door. Bonilla rent richting de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 42%, El Dream Team 58%.
la familia del bario - El Dream Team 0:3