Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puta los gta
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
González Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo geeft de bal voor. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Rosales controleert de bal met de borst. Macora Castillo is nu in balbezit. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
puta - los gta 0:1

9e minuut.
Macora Castillo is nu in balbezit. Ronaldo rent richting de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal in één keer door. García rent richting de bal. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal haalt uit met een fantastische trap. Barraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo passt de bal met de wreef. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alfaro geeft een lange en hoge pass. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Flores is nu in balbezit. Ronaldo rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus is nu in balbezit. Macora Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Macora Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Flores met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
puta - los gta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta 64%, los gta 36%.
puta - los gta 0:2

46e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Klungelig pakt Handal de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Handal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. García kopt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Barraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta 55%, los gta 45%.
puta - los gta 0:2