Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yuyut6y6tytuhj ROSSI FC
Normal Tactiek SWEEPA
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson passt de bal in één keer door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett geeft de bal voor. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Whittaker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore speelt de bal door. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yuyut6y6tytuhj - ROSSI FC 0:1

24e minuut.
Lawrence speelt de bal door. Hue rent richting de bal. Hue probeert naar een medespeler te passen. Zhivkov rent richting de bal. Zhivkov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moore krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lawrence onderschept slim de pass. Lisbie rent richting de bal. Lawrence onderschept slim de pass. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuyut6y6tytuhj 52%, ROSSI FC 48%.
yuyut6y6tytuhj - ROSSI FC 0:1

47e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Waugh kopt de bal weg. Burton probeert de bal met de borst te controleren. Beech is nu in balbezit. Beech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Tufeanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dixon de bal. Uğralı rent richting de bal. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barrett schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Whittaker trapt de bal weg van het doel. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lisbie met een sublieme pass. Lawrence rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cintra komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Waugh is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lawrence ... Strafschop! Lawrence krijgt een gele kaart. Waugh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waugh neemt de penalty, wat een uithaal! Breakenridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuyut6y6tytuhj 43%, ROSSI FC 57%.
yuyut6y6tytuhj - ROSSI FC 0:1