Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Young Fc mawuy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dean de bal. McCallum is nu in balbezit. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. Crawford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Powell probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Phillips schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Phillips krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Harris rent richting de bal. Dawkins rent richting de bal. Dawkins passt de bal in één keer door. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
McCallum probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phillips de bal. Dawkins rent richting de bal. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - mawuy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 59%, mawuy 41%.
D Young Fc - mawuy 0:1

49e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Sinclair is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moore met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Davis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sawyers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Harris rent richting de bal. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - mawuy 0:2

70e minuut.
Powell speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McDonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maddix niet meer kan verder spelen. Dias komt het veld opgelopen.

85e minuut.
McDonald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. King komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 59%, mawuy 41%.
D Young Fc - mawuy 0:2