Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 1987 bolt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ralph geeft een hoge lob. Inworp. Ekoku met een snelle inworp. Willams is nu in balbezit. Willams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lawrence met een snelle inworp. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett schiet op doel. Kelly probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - bolt 0:1

34e minuut.
Priestley geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ekoku met een snelle inworp. Willams is nu in balbezit. Willams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis is nu in balbezit. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 64%, bolt 36%.
Arsenal 1987 - bolt 0:1

73e minuut.
King passt de bal met de wreef. Priestley rent richting de bal. Priestley geeft een hoge lob. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Goodison geeft de bal voor. Dawkins kopt de bal weg. Willams is nu in balbezit. Willams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 42%, bolt 58%.
Arsenal 1987 - bolt 0:1