Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Dogs Bohemian Cows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Lisbie speelt de bal door. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Butler de bal onder controle te krijgen. Stephenson rent richting de bal. Whittaker begaat een overtreding. Whittaker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Samuels trapt de bal weg. Lisbie rent richting de bal. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Daley draait met de bal, schiet en ... Willams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Dogs - Bohemian Cows 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 52%, Bohemian Cows 48%.
Technical Dogs - Bohemian Cows 1:0

47e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson rent richting de bal. Stephenson speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle is nu in balbezit. Earle passt de bal in één keer door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lisbie met een sublieme pass. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore passt de bal zonder na te denken. Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Brown met een snelle inworp. Stephenson rent richting de bal. Stephenson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson met een sublieme pass. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Dogs - Bohemian Cows 1:1

72e minuut.
Euell geeft een hoge lob. Inworp. Stephenson met een snelle inworp. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Dogs - Bohemian Cows 2:1

87e minuut.
Klungelig pakt Lisbie de bal. Daley rent richting de bal. Met opzet legt Lisbie zijn tegenspeler op de grond. Lisbie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 41%, Bohemian Cows 59%.
Technical Dogs - Bohemian Cows 2:1