Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asadsa Technical Thunder
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Ziadie geeft de bal voor. Inworp. Fuller met de inworp. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Daley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ziadie de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley onderschept slim de pass. Daley passt de bal in één keer door. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lisbie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Green. Lisbie raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisbie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asadsa - Technical Thunder 1:0

45e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Priestley onderschept slim de pass. Priestley probeert naar een medespeler te passen. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 63%, Technical Thunder 37%.
asadsa - Technical Thunder 1:0

48e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. McDonald is nu in balbezit. McDonald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daley heeft problemen om de bal te vangen. Daley probeert naar een medespeler te passen. Fuller speelt de bal door. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Priestley probeert naar een medespeler te passen. Boyd is nu in balbezit. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 51%, Technical Thunder 49%.
asadsa - Technical Thunder 1:0