Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asadsa Technical Dogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gardner rent richting de bal. Gardner geeft een hoge lob. Ricketts kopt de bal weg. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stephenson passt de bal met de wreef. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asadsa - Technical Dogs 0:1

21e minuut.
Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker geeft een hoge lob. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Whittaker rent richting de bal. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald met een sublieme pass. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson schiet op doel. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
King trapt de bal weg van het doel. Daley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dean de bal onder controle te krijgen. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett met een sublieme pass. McDonald is nu in balbezit. McDonald draait met de bal, schiet en ... Samuels probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 41%, Technical Dogs 59%.
asadsa - Technical Dogs 0:1

50e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Dean met een sublieme pass. Butler rent richting de bal. Butler geeft een hoge lob. Stephenson kopt de bal weg. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ricketts draait met de bal, schiet en ... Dean speelt de bal door. Ziadie heeft problemen om de bal te vangen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stephenson met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Daley passt de bal met de wreef. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Boyd rent richting de bal. Boyd geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met de inworp. Johnson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gardner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met de inworp. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie geeft een lange en hoge pass. Gardner heeft problemen om de bal te vangen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie begaat een overtreding. Lisbie krijgt een gele kaart. Daley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butler komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 49%, Technical Dogs 51%.
asadsa - Technical Dogs 0:1