Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Lions RedIyah F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
McAnuff onderschept slim de pass. McAnuff probeert naar een medespeler te passen. Brown probeert de bal aan de voet te houden. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dawkins passt de bal in één keer door. Ferguson rent richting de bal. Cargill onderschept slim de pass. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
McAnuff rent richting de bal. Hyde onderschept slim de pass. Hyde met een sublieme pass. Busby is nu in balbezit. Busby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Stephenson rent richting de bal. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill schiet op doel. Powell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Lions 37%, RedIyah F.C 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Lions - RedIyah F.C 0:0

47e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Inworp. Hayles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hyde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lisbie komt het veld opgelopen.

51e minuut.
McAnuff is nu in balbezit. McAnuff onderschept slim de pass. McAnuff passt de bal zonder na te denken. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Lions - RedIyah F.C 0:1

77e minuut.
Scarlett passt de bal zonder na te denken. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson is nu in balbezit. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins schiet op doel. Paal! Powell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Lions 55%, RedIyah F.C 45%.
Technical Lions - RedIyah F.C 0:1