Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS x nam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fuller geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marshall de bal onder controle te krijgen. Howell kopt de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix onderschept slim de pass. Maddix speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Messam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomas is nu in balbezit. Messam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Messam krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Howell speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marshall. Marshall krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Maddix rent richting de bal. Maddix passt de bal met de wreef. Hayles is nu in balbezit. Hayles schiet op doel. Lisbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - x nam 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. Lisbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - x nam 0:2

35e minuut.
Marshall geeft een lange en hoge pass. Fuller is nu in balbezit. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Campbell-Ryce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 65%, x nam 35%.
MADRASS - x nam 0:2

47e minuut.
Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Howell de bal. Howell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall geeft de bal voor. Hayles rent richting de bal. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Lisbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - x nam 0:3

73e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Campbell-Ryce de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Howell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 50%, x nam 50%.
MADRASS - x nam 0:3