Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dave FC yellow star united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph rent richting de bal. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Griffiths probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ralph is nu in balbezit. Boyd begaat een overtreding. Boyd krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Goodison is nu in balbezit. Goodison probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
McCallum is nu in balbezit. Breakenridge onderschept slim de pass. Ralph is nu in balbezit. Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 62%, yellow star united 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dave FC - yellow star united 0:0

70e minuut.
Ralph passt de bal zonder na te denken. Hall is nu in balbezit. Hall geeft een hoge lob. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. Sewell bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Hayles de bal. Crawford probeert naar een medespeler te passen. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Crawford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ralph met een sublieme pass. Breakenridge rent richting de bal. Ralph rent richting de bal. Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 58%, yellow star united 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dave FC - yellow star united 0:0