Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yellow star united Dave FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Griffiths met een sublieme pass. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison maakt een afschuwelijke overtreding. Goodison krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lowe passt de bal zonder na te denken. Langley rent richting de bal. Dawkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawkins krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lowe kopt de bal weg. Whitmore is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Crawford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - Dave FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yellow star united 43%, Dave FC 57%.
yellow star united - Dave FC 0:1

59e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison met een sublieme pass. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - Dave FC 0:2

67e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie passt de bal zonder na te denken. Daar is Breakenridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - Dave FC 1:2

73e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph geeft een hoge lob. Daar is McAnuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
McCallum onderschept slim de pass. McCallum speelt de bal door. Boyd is nu in balbezit. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yellow star united 50%, Dave FC 50%.
yellow star united - Dave FC 1:2