Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
south side x nam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whitmore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor geeft de bal voor. Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 1:0

5e minuut.
Whitmore speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal zonder na te denken. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Harris trapt de bal weg. Klungelig pakt Fuller de bal. Goodison is nu in balbezit. Goodison geeft een hoge lob. Willams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft de bal voor. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayles rent richting de bal. Hayles haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
south side - x nam 1:1

18e minuut.
Marshall met een snelle inworp. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziadie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison passt de bal in één keer door. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 2:1

22e minuut.
Fuller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Whittaker de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Goodison is nu in balbezit. Goodison passt de bal in één keer door. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 3:1

45e minuut.
McCallum geeft een hoge lob. Inworp. Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodison rent richting de bal. Goodison geeft een hoge lob. Willams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Messam heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: south side 40%, x nam 60%.
south side - x nam 4:1

59e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie passt de bal in één keer door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 5:1

73e minuut.
Whitmore geeft de bal voor. Inworp. Byfield met de inworp. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson geeft de bal voor. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayles is nu in balbezit. Hayles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 5:2

90e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor met een sublieme pass. Daar is Goodison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - x nam 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: south side 51%, x nam 49%.
south side - x nam 6:2