Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS Cashmere Falcons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cargill onderschept slim de pass. Cargill speelt de bal door. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Lisbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Howell met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ... McCallum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Cashmere Falcons 1:0

13e minuut.
Neil geeft een lange en hoge pass. Hyde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daley is nu in balbezit. Hyde onderschept slim de pass. Hyde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hue met een sublieme pass. Howell rent richting de bal. Thomas rent richting de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell haalt uit met een fantastische trap. McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
McCallum met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Griffiths de bal. Earle met een sublieme pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cargill passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Howell de bal. Howell met een sublieme pass. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell probeert naar een medespeler te passen. Nelson rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Howell passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Nelson rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Howell is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 30%, Cashmere Falcons 70%.
MADRASS - Cashmere Falcons 1:0

49e minuut.
Earle is nu in balbezit. Earle passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Daley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill passt de bal in één keer door. King rent richting de bal. King schiet op doel. Lisbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas draait met de bal, schiet en ... McCallum probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cargill rent richting de bal. Cargill passt de bal zonder na te denken. Daley is nu in balbezit. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde draait met de bal, schiet en ... Lisbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRASS - Cashmere Falcons 1:1

64e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Boyd kopt de bal weg. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Samuels geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. King zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cargill is nu in balbezit. Cargill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Howell probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell schiet op doel. McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 54%, Cashmere Falcons 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRASS - Cashmere Falcons 1:1