Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea b Dave FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Sewell heeft problemen om de bal te vangen. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Sewell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - Dave FC 1:0

21e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall passt de bal in één keer door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - Dave FC 2:0

24e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts geeft een lange en hoge pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. Campbell-Ryce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taylor neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - Dave FC 2:1

35e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea b - Dave FC 2:2

40e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barrett met een sublieme pass. Dias is nu in balbezit. Goodison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goodison krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 56%, Dave FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea b - Dave FC 2:2

46e minuut.
Griffiths raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crawford komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Crawford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marshall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marshall zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - Dave FC 3:2

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Ralph de bal onder controle te krijgen. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore passt de bal zonder na te denken. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett passt de bal in één keer door. Davis rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dias speelt de bal door. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyd. Boyd krijgt een gele kaart. Ricketts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrett met een snel genomen vrije trap. Sewell met een sublieme pass. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 41%, Dave FC 59%.
Chelsea b - Dave FC 3:2