Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dave FC Chelsea b
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Ralph onderschept slim de pass. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralph wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ralph kan niet meer verder spelen. Beech komt het veld opgelopen. Nelson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Chelsea b 0:1

12e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore passt de bal zonder na te denken. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dave FC - Chelsea b 1:1

20e minuut.
Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nelson speelt de bal door. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech passt de bal zonder na te denken. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... Sewell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barrett rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore passt de bal met de wreef. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Campbell-Ryce met een harde bal richting middenveld. Marshall kopt de bal weg. Barrett is nu in balbezit. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 50%, Chelsea b 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dave FC - Chelsea b 1:1

58e minuut.
Whitmore kopt de bal weg. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Campbell-Ryce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Chelsea b 2:1

64e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson geeft een lange en hoge pass. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. Sewell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Whitmore rent richting de bal. Whitmore passt de bal met de wreef. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 61%, Chelsea b 39%.
Dave FC - Chelsea b 2:1