Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS south side
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett onderschept slim de pass. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Goodison rent richting de bal. Goodison passt de bal zonder na te denken. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ... Lisbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - south side 0:1

18e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller speelt de bal door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Hayles probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taylor kopt de bal weg. Samuels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goodison. Goodison krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Earle verovert de bal door een tackle van achteren. Earle passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barrett rent richting de bal. Earle rent richting de bal. Barrett begaat een overtreding. Barrett krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Earle is nu in balbezit. Goodison rent richting de bal. Earle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Earle krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hayles is nu in balbezit. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Goodison rent richting de bal. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 56%, south side 44%.
MADRASS - south side 0:1

54e minuut.
Barrett rent richting de bal. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett draait met de bal, schiet en ... Lisbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - south side 0:2

55e minuut.
Taylor met een snelle inworp. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft de bal voor. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Powell probeert de bal aan de voet te houden. Earle rent richting de bal. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Taylor rent richting de bal. Taylor geeft de bal voor. Klungelig pakt Boyd de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 55%, south side 45%.
MADRASS - south side 0:2