Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea b yellow star united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sawyers passt de bal in één keer door. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Ralph met een sublieme pass. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge draait met de bal, schiet en ... Campbell-Ryce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lisbie onderschept slim de pass. Lisbie geeft een hoge lob. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge schiet op doel. Campbell-Ryce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - yellow star united 0:1

29e minuut.
Dawkins kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ricketts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. Crawford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea b - yellow star united 1:1

30e minuut.
Barrett rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Crawford bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - yellow star united 2:1

37e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - yellow star united 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 55%, yellow star united 45%.
Chelsea b - yellow star united 3:1

68e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Crawford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - yellow star united 4:1

79e minuut.
Hall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph speelt de bal door. Ralph rent richting de bal. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 55%, yellow star united 45%.
Chelsea b - yellow star united 4:1