Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dave FC Cashmere Falcons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lowe rent richting de bal. Whittaker geeft een hoge lob. Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore rent richting de bal. Whitmore schiet op doel. McCallum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore met een sublieme pass. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph met een sublieme pass. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Cashmere Falcons 1:0

27e minuut.
Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore met een sublieme pass. Neil is nu in balbezit. Lowe onderschept slim de pass. Lowe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill passt de bal met de wreef. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde draait met de bal, schiet en ... Sewell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison speelt de bal door. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Cashmere Falcons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 44%, Cashmere Falcons 56%.
Dave FC - Cashmere Falcons 2:0

53e minuut.
Inworp. King zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralph is nu in balbezit. Cargill onderschept slim de pass. Cargill geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Cashmere Falcons 2:1

58e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Griffiths is nu in balbezit. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison geeft de bal voor. McCallum bokst de bal weg.

67e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Ralph geeft een hoge lob. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... McCallum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - Cashmere Falcons 3:1

68e minuut.
Hyde met een sublieme pass. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore passt de bal in één keer door. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison geeft een lange en hoge pass. McCallum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Boyd speelt de bal door. Whitmore rent richting de bal. Whitmore speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 42%, Cashmere Falcons 58%.
Dave FC - Cashmere Falcons 3:1