Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Falcons Dave FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore met een sublieme pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sewell met een harde bal richting middenveld. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore rent richting de bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde onderschept slim de pass. Hyde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Falcons - Dave FC 1:0

38e minuut.
Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde is nu in balbezit. Griffiths tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griffiths krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Neil geeft een hoge lob. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft een hoge lob. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Falcons 50%, Dave FC 50%.
Cashmere Falcons - Dave FC 1:0

50e minuut.
Hyde rent richting de bal. Boyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Griffiths zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ralph de bal. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Falcons - Dave FC 2:0

52e minuut.
Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goodison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whitmore geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Whitmore rent richting de bal. Whitmore passt de bal zonder na te denken. Nelson is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill onderschept slim de pass. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Sewell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cargill passt de bal zonder na te denken. McCallum is nu in balbezit. McCallum geeft een hoge lob. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Falcons 70%, Dave FC 30%.
Cashmere Falcons - Dave FC 2:0