Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reggae Boyz x nam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Littlejohn trapt de bal weg van het doel. Howell kopt de bal weg. Marshall is nu in balbezit. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Messam heeft problemen om de bal te vangen. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Nelson met een sublieme pass. Klungelig pakt McDonald de bal. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Messam geeft de bal voor. Inworp. Marshall met een snelle inworp. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Ziadie geeft een hoge lob. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley draait met de bal, schiet en ... Willams bokst de bal weg. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reggae Boyz - x nam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 41%, x nam 59%.
Reggae Boyz - x nam 1:0

61e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Chin-Sue speelt de bal door. Priestley rent richting de bal. Priestley haalt uit met een fantastische trap. Willams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nelson passt de bal in één keer door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall probeert naar een medespeler te passen. McDonald rent richting de bal. McDonald draait met de bal, schiet en ... Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reggae Boyz - x nam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 63%, x nam 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reggae Boyz - x nam 1:1