Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS Chelsea b
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Moore kopt de bal weg. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Howell is nu in balbezit. Howell schiet op doel. Campbell-Ryce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell geeft een lange en hoge pass. Hue probeert de bal aan de voet te houden. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Chelsea b 1:0

23e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore speelt de bal door. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas schiet op doel. Davis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Howell begaat een overtreding. Howell krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taylor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marshall zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lisbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRASS - Chelsea b 1:1

29e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue geeft een hoge lob. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Campbell-Ryce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Campbell-Ryce trapt de bal weg van het doel. Moore kopt de bal weg. Dias heeft problemen om de bal te vangen. Hue rent richting de bal. Hue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Moore is nu in balbezit. Earle rent richting de bal. Earle speelt de bal door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Campbell-Ryce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue speelt de bal door. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 31%, Chelsea b 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRASS - Chelsea b 1:1

84e minuut.
Fuller rent richting de bal. Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Chelsea b 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 35%, Chelsea b 65%.
MADRASS - Chelsea b 1:2