Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
south side Dave FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Barrett onderschept slim de pass. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - Dave FC 1:0

5e minuut.
Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore passt de bal in één keer door. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ziadie onderschept slim de pass. Goodison is nu in balbezit. Goodison passt de bal zonder na te denken. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore passt de bal met de wreef. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
south side - Dave FC 1:1

33e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
south side - Dave FC 1:2

36e minuut.
Whitmore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crawford komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Barrett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: south side 55%, Dave FC 45%.
south side - Dave FC 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Taylor de bal. Crawford onderschept slim de pass. Crawford speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - Dave FC 1:3

61e minuut.
Whitmore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langley met de inworp. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lowe heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ziadie onderschept slim de pass. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths is nu in balbezit. Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
south side - Dave FC 1:4

90e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd speelt de bal door. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: south side 54%, Dave FC 46%.
south side - Dave FC 1:4