Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS Reggae Boyz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Earle met een sublieme pass. Howell is nu in balbezit. Howell probeert naar een medespeler te passen. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Littlejohn met een harde bal richting middenveld. Dawkins heeft problemen om de bal te vangen. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dawkins passt de bal zonder na te denken. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley draait met de bal, schiet en ... Lisbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Howell probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue geeft de bal voor. Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thomas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butler komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daley trapt de bal weg. Fuller kopt de bal weg. Thomas controleert de bal met de borst. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Reggae Boyz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 29%, Reggae Boyz 71%.
MADRASS - Reggae Boyz 1:0

50e minuut.
Earle speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Messam geeft een hoge lob. Earle kopt de bal weg. Thomas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
McDonald kopt de bal weg. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Earle speelt de bal door. Fuller is nu in balbezit. Fuller geeft de bal voor. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Reggae Boyz 2:0

74e minuut.
Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley passt de bal met de wreef. Howell controleert de bal met de borst. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Howell met een sublieme pass. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Butler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chin-Sue met een sublieme pass. Howell geeft een hoge lob. Samuels is nu in balbezit. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley schiet op doel. Paal! Lisbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 38%, Reggae Boyz 62%.
MADRASS - Reggae Boyz 2:0