Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reggae Boyz MADRASS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Hue passt de bal zonder na te denken. Daar is Messam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reggae Boyz - MADRASS 0:1

12e minuut.
Lisbie geeft een lange en hoge pass. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley rent richting de bal. Priestley draait met de bal, schiet en ... Lisbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Moore is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Howell passt de bal zonder na te denken. Priestley is nu in balbezit. Priestley haalt uit met een fantastische trap. Lisbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lisbie met een snelle inworp. Dawkins is nu in balbezit. Moore is nu in balbezit. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Priestley haalt uit met een fantastische trap. Daar is Daley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ... Daley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 46%, MADRASS 54%.
Reggae Boyz - MADRASS 0:1

53e minuut.
Messam probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ... Lisbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reggae Boyz - MADRASS 1:1

56e minuut.
Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Inworp. Lisbie met de inworp. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie passt de bal in één keer door. Howell is nu in balbezit. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Littlejohn trapt de bal weg van het doel. Howell kopt de bal weg. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Priestley rent richting de bal. Priestley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dawkins probeert de bal aan de voet te houden. Messam geeft een lange en hoge pass. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. Lisbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Howell probeert naar een medespeler te passen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reggae Boyz - MADRASS 1:2

69e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell begaat een overtreding. Howell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Messam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dawkins kopt de bal weg. Priestley rent richting de bal. Priestley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Campbell-Ryce rent richting de bal. Dawkins onderschept slim de pass. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 38%, MADRASS 62%.
Reggae Boyz - MADRASS 1:2