Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
x nam yellow star united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Fuller rent richting de bal. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph met een sublieme pass. Breakenridge heeft problemen om de bal te vangen. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
x nam - yellow star united 0:1

20e minuut.
Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge schiet op doel. Messam kopt de bal weg. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph schiet op doel. Willams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Fuller speelt de bal door. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fuller rent richting de bal. Fuller geeft de bal voor. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles onderschept slim de pass. Hayles schiet op doel. Crawford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Breakenridge geeft een lange en hoge pass. Daley is nu in balbezit. Daley passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Breakenridge de bal. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: x nam 60%, yellow star united 40%.
x nam - yellow star united 0:1

46e minuut.
Hall rent richting de bal. Nelson rent richting de bal. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis geeft een lange en hoge pass. Messam probeert de bal aan de voet te houden. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
x nam - yellow star united 0:2

55e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins rent richting de bal. Nelson begaat een overtreding. Nelson krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marshall. Marshall krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Maddix passt de bal in één keer door. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie passt de bal in één keer door. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
x nam - yellow star united 0:3

74e minuut.
Maddix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breakenridge rent richting de bal. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Hall rent richting de bal. Fuller begaat een overtreding. Fuller krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Hall geeft de bal voor. Klungelig pakt Messam de bal. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: x nam 56%, yellow star united 44%.
x nam - yellow star united 0:3