Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dave FC MADRASS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een lange en hoge pass. Thomas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - MADRASS 1:0

13e minuut.
Daley passt de bal zonder na te denken. Boyd geeft de bal voor. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Lisbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuller met een snelle inworp. Howell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Howell onderschept slim de pass. Howell passt de bal zonder na te denken. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Sewell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dave FC - MADRASS 1:1

38e minuut.
Earle verovert de bal door een tackle van achteren. Earle passt de bal in één keer door. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Crawford onderschept slim de pass. Lowe is nu in balbezit. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 52%, MADRASS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dave FC - MADRASS 1:1

47e minuut.
Earle onderschept slim de pass. Earle geeft een lange en hoge pass. Boyd probeert de bal aan de voet te houden. Langley rent richting de bal. Langley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langley met een snelle inworp. Crawford geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Ralph is nu in balbezit. Ralph speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fuller speelt de bal door. McCallum is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Howell is nu in balbezit. Howell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Lisbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Scarlett met een snelle inworp. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dave FC - MADRASS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dave FC 51%, MADRASS 49%.
Dave FC - MADRASS 1:2