Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRASS Dave FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodison rent richting de bal. Goodison geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Goodison met de inworp. Whitmore rent richting de bal. Whitmore geeft een hoge lob. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Lisbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Griffiths is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Earle onderschept slim de pass. Earle geeft een hoge lob. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Earle rent richting de bal. Earle passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 65%, Dave FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRASS - Dave FC 0:0

50e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Samuels rent richting de bal. Samuels geeft de bal voor. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Lisbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Dave FC 0:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Ralph de bal onder controle te krijgen. Thomas is nu in balbezit. Gardner rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Earle rent richting de bal. Scarlett begaat een overtreding. Earle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Earle kan niet meer verder spelen. Butler komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Earle probeert naar een medespeler te passen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller geeft een hoge lob. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Earle de bal onder controle te krijgen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRASS - Dave FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRASS 48%, Dave FC 52%.
MADRASS - Dave FC 0:2