Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reggae Boyz south side
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins haalt uit met een fantastische trap. Harris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor onderschept slim de pass. Taylor speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Whitmore geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Howell de bal onder controle te krijgen. Goodison rent richting de bal. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Howell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taylor met de inworp. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie met een sublieme pass. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodison is nu in balbezit. Goodison haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Messam met de inworp. Howell rent richting de bal. Howell geeft een lange en hoge pass. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reggae Boyz - south side 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 48%, south side 52%.
Reggae Boyz - south side 1:0

50e minuut.
Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson geeft een hoge lob. Taylor kopt de bal weg. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reggae Boyz - south side 1:1

51e minuut.
McDonald speelt de bal door. Goodison rent richting de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison rent richting de bal. Goodison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Howell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taylor met een snelle inworp. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chin-Sue met de inworp. Howell is nu in balbezit. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dawkins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dawkins zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Harris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reggae Boyz - south side 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reggae Boyz 61%, south side 39%.
Reggae Boyz - south side 2:1