Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yellow star united MADRASS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Fuller speelt de bal door. Dawkins rent richting de bal. Dawkins passt de bal in één keer door. Howell is nu in balbezit. Howell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft een hoge lob. Kelly met een sublieme pass. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Howell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Breakenridge rent richting de bal. Campbell-Ryce rent richting de bal. Breakenridge onderschept slim de pass. Ralph heeft problemen om de bal te vangen. Ralph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ralph onderschept slim de pass. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph probeert naar een medespeler te passen. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - MADRASS 1:0

25e minuut.
Earle onderschept slim de pass. Thomas rent richting de bal. Hall is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall probeert naar een medespeler te passen. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph onderschept slim de pass. Ralph met een sublieme pass. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yellow star united 50%, MADRASS 50%.
yellow star united - MADRASS 1:0

52e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Earle verovert de bal door een tackle van achteren. Earle passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Breakenridge onderschept slim de pass. Breakenridge met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor. Klungelig pakt Campbell-Ryce de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - MADRASS 2:0

64e minuut.
Moore is nu in balbezit. Ralph onderschept slim de pass. Ralph speelt de bal door. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge draait met de bal, schiet en ... Lisbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore onderschept slim de pass. Ziadie onderschept slim de pass. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Davis probeert naar een medespeler te passen. Hall geeft een hoge lob. Ralph rent richting de bal. Ralph draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Thomas draait met de bal, schiet en ... Kelly kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... McAnuff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - MADRASS 2:1

82e minuut.
Breakenridge is nu in balbezit. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yellow star united - MADRASS 2:2

84e minuut.
Dawkins probeert de bal met de borst te controleren. Fuller speelt de bal door. Howell rent richting de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yellow star united - MADRASS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yellow star united 40%, MADRASS 60%.
yellow star united - MADRASS 2:3