Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
x nam Dave FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Marshall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daley komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix verovert de bal door een tackle van achteren. Maddix speelt de bal door. Hayles is nu in balbezit. Hayles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nelson geeft een lange en hoge pass. Sewell speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Willams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
x nam - Dave FC 0:1

28e minuut.
McCallum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell-Ryce met de inworp. Nelson probeert de bal met de borst te controleren. Nelson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: x nam 42%, Dave FC 58%.
x nam - Dave FC 0:1

54e minuut.
Scarlett passt de bal in één keer door. Nelson rent richting de bal. McCallum onderschept slim de pass. McCallum geeft de bal voor. Lowe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daley geeft de bal voor. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft een hoge lob. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nelson rent richting de bal. Boyd onderschept slim de pass. Boyd geeft de bal voor. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Goodison rent richting de bal. Goodison geeft een lange en hoge pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Willams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
x nam - Dave FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: x nam 63%, Dave FC 37%.
x nam - Dave FC 0:2