Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Falcons Reggae Boyz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Howell kopt de bal weg. Klungelig pakt Johnson de bal. Whittaker rent richting de bal. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Howell met een snelle inworp. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue geeft een hoge lob. Priestley springt en kopt de bal. McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Whittaker de bal. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Whittaker de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brown neemt de hoekschop. Priestley rent richting de bal. Priestley schiet op doel. McCallum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Falcons - Reggae Boyz 0:1

43e minuut.
Ziadie met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal met de wreef. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley draait met de bal, schiet en ... McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. King met de inworp. Howell rent richting de bal. Cargill onderschept slim de pass. Cargill geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Falcons 61%, Reggae Boyz 39%.
Cashmere Falcons - Reggae Boyz 0:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Howell de bal onder controle te krijgen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. Daley probeert de bal aan de voet te houden. Littlejohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cashmere Falcons - Reggae Boyz 1:1

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brown neemt de hoekschop. Chin-Sue rent richting de bal. Priestley rent richting de bal. Priestley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Howell de bal. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill speelt de bal door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths passt de bal zonder na te denken. Priestley is nu in balbezit. Priestley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Falcons 44%, Reggae Boyz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Falcons - Reggae Boyz 1:1