Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea b south side
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor met een sublieme pass. Ziadie rent richting de bal. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Harris trapt de bal weg. Goodison kopt de bal weg. Klungelig pakt Davis de bal. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Campbell-Ryce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Barrett springt en kopt de bal. Green kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Goodison rent richting de bal. Goodison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Barrett is nu in balbezit. Davis begaat een overtreding. Davis krijgt een gele kaart. Barrett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Goodison neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Campbell-Ryce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Nelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goodison rent richting de bal. Goodison speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison is nu in balbezit. Goodison draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Goodison passt de bal in één keer door. Barrett probeert de bal aan de voet te houden. Barrett is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison passt de bal met de wreef. Davis is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ferguson geeft een hoge lob. Inworp. Ricketts met een snelle inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Marshall rent richting de bal. Goodison schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marshall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrett zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francis is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft de bal voor. Nelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea b - south side 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 54%, south side 46%.
Chelsea b - south side 0:1

53e minuut.
Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziadie rent richting de bal. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Ricketts met een snelle inworp. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Harris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea b - south side 1:1

65e minuut.
Ziadie heeft problemen om de bal te vangen. Ziadie geeft een hoge lob. Inworp. Breakenridge met de inworp. Nelson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Goodison speelt de bal door. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ... Campbell-Ryce bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea b 57%, south side 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea b - south side 1:1