Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrashFC CHICK V
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Neil passt de bal met de wreef. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller speelt de bal door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller rent richting de bal. Fuller passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuller rent richting de bal. Fuller draait met de bal, schiet en ... Gayle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - CHICK V 1:0

19e minuut.
Gayle met een sublieme pass. Sawyers kopt de bal weg. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fuller passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Powell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Powell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrashFC 40%, CHICK V 60%.
TrashFC - CHICK V 1:0

49e minuut.
Chin-Sue heeft problemen om de bal te vangen. Fuller is nu in balbezit. Fuller passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Neil de bal. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller passt de bal met de wreef. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - CHICK V 2:0

53e minuut.
Gayle met een sublieme pass. Gardner kopt de bal weg. Griffiths controleert de bal met de borst. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Simpson de bal. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill geeft de bal voor. Waugh is nu in balbezit. Waugh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Howell geeft een hoge lob. Griffiths kopt de bal weg. Klungelig pakt Ekoku de bal. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Gayle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TrashFC - CHICK V 3:0

88e minuut.
Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford begaat een overtreding. Crawford krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrashFC 24%, CHICK V 76%.
TrashFC - CHICK V 3:0