Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC The Chemicals FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Busquets passt de bal met de wreef. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca met een sublieme pass. Klungelig pakt Báez de bal. Báez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - The Chemicals FC 0:1

11e minuut.
Brene is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bacot met een snel genomen vrije trap. Báez probeert de bal met de borst te controleren. Ochoa is nu in balbezit. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Chacón rent richting de bal. Busquets rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oggun FC - The Chemicals FC 1:1

23e minuut.
Busquets passt de bal met de wreef. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. Matamoros kopt de bal weg. Báez heeft problemen om de bal te vangen. Báez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - The Chemicals FC 1:2

29e minuut.
Arango trapt de bal weg. Ochoa kopt de bal weg. Chacón is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 40%, The Chemicals FC 60%.
Oggun FC - The Chemicals FC 1:2

47e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Iznaga onderschept slim de pass. Leyva verovert de bal door een tackle van achteren. Leyva probeert naar een medespeler te passen. Busquets geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Perdigón met een harde bal richting middenveld. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robles. Robles krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Báez is nu in balbezit. Leyva begaat een overtreding. Leyva krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca speelt de bal door. Klungelig pakt Cristóbal de bal. Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 48%, The Chemicals FC 52%.
Oggun FC - The Chemicals FC 1:2