Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PentiumBoys Andarieles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Lima rent richting de bal. Lima passt de bal met de wreef. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo begaat een overtreding. Lorenzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Uria komt bij de bal en schiet. Tejeda kopt de bal weg. Fumero probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Panucia kopt de bal weg. Carrera met een sublieme pass. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Andarieles 1:0

20e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Andarieles 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Uria de bal. Mena onderschept slim de pass. Mena passt de bal zonder na te denken. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera passt de bal zonder na te denken. Proenza rent richting de bal. Proenza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 43%, Andarieles 57%.
PentiumBoys - Andarieles 2:0

51e minuut.
Lima controleert de bal met de borst. Lima speelt de bal door. Camejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliver. Mena raakt geblesseerd tijdens het duel. Camejo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Peña is nu in balbezit. Uria verovert de bal door een tackle van achteren. Uria passt de bal met de wreef. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 42%, Andarieles 58%.
PentiumBoys - Andarieles 2:0