Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGT FC Enterpriser
YT1 Tactiek 4231-full
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Benazzato de bal. Benazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Maestro met een snelle inworp. Akimowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisak zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Nadarkiewicz de bal. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gorbacz is nu in balbezit. Gorbacz passt de bal met de wreef. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galo draait met de bal, schiet en ... Dudzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Śladkowski geeft een hoge lob. Jevanský kopt de bal weg. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Enterpriser 1:0

28e minuut.
Xuân Thái speelt de bal door. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisak. Cisak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Galo raakt geblesseerd tijdens het duel. Galo met een snel genomen vrije trap. Oertel heeft problemen om de bal te vangen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AGT FC - Enterpriser 1:1

32e minuut.
Jevanský verovert de bal door een tackle van achteren. Jevanský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ronkowski de bal. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Panczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagumny met een snelle inworp. Gorbacz speelt de bal door. Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski geeft een hoge lob. Dudzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 39%, Enterpriser 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AGT FC - Enterpriser 1:1

46e minuut.
Dutkiewicz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Galo de bal. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft de bal voor. Dutkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Enterpriser 2:1

52e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel. Panczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przymorski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újfalusi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento geeft een lange en hoge pass. Gorbacz kopt de bal weg. Újfalusi rent richting de bal. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap. Dudzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Galo rent richting de bal. Jevanský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorbacz. Gorbacz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Panczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak onderschept slim de pass. Cisak geeft een hoge lob. Koçyılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Enterpriser 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 33%, Enterpriser 67%.
AGT FC - Enterpriser 3:1