Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC Andarieles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal met de wreef. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Zapata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Andarieles 1:0

11e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Andarieles 2:0

21e minuut.
Arteaga met de inworp. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Castillo zijn tegenspeler op de grond. Castillo krijgt een gele kaart. Peña raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Arévalo speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Montes de Oca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montes de Oca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 47%, Andarieles 53%.
Oggun FC - Andarieles 2:0

57e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Fumero rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Arteaga is nu in balbezit. Jaramillo begaat een overtreding. Jaramillo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Peña met een sublieme pass. Arévalo geeft een hoge lob. Montes de Oca kopt de bal weg. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Andarieles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 49%, Andarieles 51%.
Oggun FC - Andarieles 3:0