Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andarieles Oggun FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Mena is nu in balbezit. Brene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mena moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mena kan niet meer verder spelen. Martínez komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Calzadilla speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castillo neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Llanes rent richting de bal. Llanes speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Montes de Oca speelt de bal door. Llanes rent richting de bal. Llanes probeert naar een medespeler te passen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor. Montes de Oca kopt de bal weg. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - Oggun FC 0:1

14e minuut.
Jaramillo passt de bal zonder na te denken. Brene rent richting de bal. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortiz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor. Tejeda heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - Oggun FC 0:2

20e minuut.
Brene springt en kopt de bal. Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brene de bal. Fumero probeert naar een medespeler te passen. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal in één keer door. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fumero geeft een lange en hoge pass. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montes de Oca. Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca passt de bal zonder na te denken. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. Perdigón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Montes de Oca geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. Tejeda maakt een afschuwelijke overtreding. Brene raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 69%, Oggun FC 31%.
Andarieles - Oggun FC 0:2

67e minuut.
Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Medina is nu in balbezit. Medina met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Camejo rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Camejo zijn tegenspeler op de grond. Camejo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Leyva is nu in balbezit. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 44%, Oggun FC 56%.
Andarieles - Oggun FC 0:2