Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PentiumBoys The Chemicals FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Carrera onderschept slim de pass. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Proenza is nu in balbezit. Proenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - The Chemicals FC 1:0

15e minuut.
Báez rent richting de bal. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Cristóbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliver raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Bacot kopt de bal weg. Busquets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza is nu in balbezit. Proenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - The Chemicals FC 2:0

27e minuut.
Lorenzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salva komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal in één keer door. Panucia is nu in balbezit. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lage kopt de bal weg. Uria speelt de bal door. Chacón is nu in balbezit. Proenza onderschept slim de pass. Proenza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 29%, The Chemicals FC 71%.
PentiumBoys - The Chemicals FC 2:0

51e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Busquets is nu in balbezit. Proenza verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Joa geeft de bal voor. Bacot kan de bal niet met de borst controleren. Lima speelt de bal door. Báez is nu in balbezit. Báez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 45%, The Chemicals FC 55%.
PentiumBoys - The Chemicals FC 2:0