Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC AGT FC
Normal Tactiek YT1
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16.6 gemiddelde waardering 39.6
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz onderschept slim de pass. Koçyılmaz speelt de bal door. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Cisak speelt de bal door. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Calzadilla kopt de bal weg. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Cisak speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Perdigón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:1

10e minuut.
Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk geeft een hoge lob. Koçyılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cisak rent richting de bal. Cisak geeft de bal voor. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Akimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:2

20e minuut.
Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk met een sublieme pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Perdigón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:3

23e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Jevanský verovert de bal door een tackle van achteren. Jevanský geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Leyva trapt de bal weg van het doel. Cisak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cisak met een sublieme pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Koçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:4

26e minuut.
Akimowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Koçyılmaz de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimowicz schiet op doel. Perdigón bokst de bal weg.

27e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Perdigón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:5

28e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Akimowicz kopt de bal weg. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz met een sublieme pass. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel. Perdigón bokst de bal weg.

37e minuut.
Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk geeft een hoge lob. Daar is Koçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz schiet op doel. Perdigón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 78%, AGT FC 22%.
Oggun FC - AGT FC 0:6

46e minuut.
Dutkiewicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Kościuk de bal. Kościuk geeft de bal voor. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:7

54e minuut.
Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:8

58e minuut.
Tomczuk passt de bal met de wreef. Matamoros speelt de bal door. Dutkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz met een sublieme pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Cisak de bal onder controle te krijgen. Ochoa onderschept slim de pass. Hernández geeft de bal voor. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Perdigón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jevanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevanský geeft een hoge lob. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Castillo de bal. Cisak geeft een hoge lob. Daar is Dutkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:9

79e minuut.
Ateş probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz rent richting de bal. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - AGT FC 0:10

81e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Cisak onderschept slim de pass. Cisak met een sublieme pass. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Perdigón met een sublieme pass. Ateş geeft een hoge lob. Dutkiewicz kopt de bal weg. Koçyılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Koçyılmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 81%, AGT FC 19%.
Oggun FC - AGT FC 0:10