Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser Andarieles
4231-full Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Camejo rent richting de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski is nu in balbezit. Klungelig pakt Przymorski de bal. Przymorski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Stachura passt de bal in één keer door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Zapata bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Przymorski onderschept slim de pass. Przymorski geeft een hoge lob. Arévalo kopt de bal weg. Zagumny rent richting de bal. Zagumny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal met de wreef. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 1:0

19e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Zagumny rent richting de bal. Zagumny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo onderschept slim de pass. Galo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zagumny de bal. Zagumny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ronkowski probeert de bal aan de voet te houden. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal met de wreef. Zagumny heeft problemen om de bal te vangen. Zagumny schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fumero kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorbacz de bal. Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. Inworp. Gorbacz met een snelle inworp. Galo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gorbacz is nu in balbezit. Galo is nu in balbezit. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz geeft een lange en hoge pass. Tejeda heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorbacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fumero kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagumny rent richting de bal. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 2:0

42e minuut.
Mena is nu in balbezit. Gorbacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbacz met een sublieme pass. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 24%, Andarieles 76%.
Enterpriser - Andarieles 2:0

48e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft een hoge lob. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagumny rent richting de bal. Zagumny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Hajla komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Galo is nu in balbezit. Galo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 3:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hajla heeft problemen om de bal te vangen. Fumero is nu in balbezit. Fumero geeft een hoge lob. Medina rent richting de bal. Medina geeft een hoge lob. Panczak bokst de bal weg.

59e minuut.
Hajla kopt de bal weg. Klungelig pakt Arévalo de bal. Hajla rent richting de bal. Hajla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Újfalusi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mena probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński geeft een hoge lob. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 4:0

68e minuut.
Arévalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soria komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Soria met een sublieme pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Hajla rent richting de bal. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 5:0

74e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft een hoge lob. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. Panczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Benazzato rent richting de bal. Benazzato geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Andarieles 6:0

78e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Mena rent richting de bal. Ronkowski onderschept slim de pass. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Hajla krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Galo rent richting de bal. Galo met een sublieme pass. Zapata met een sublieme pass. Galo rent richting de bal. Galo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabłczyński met een snelle inworp. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stachura heeft problemen om de bal te vangen. Stachura geeft de bal voor. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 33%, Andarieles 67%.
Enterpriser - Andarieles 6:0